Publicat: 11 mai 2014, ultima actualizare: 31 octombrie 2014

Expoziție tapiserie arh. Adriana Zamfir

Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România găzduiește, în perioada 7-21 mai 2014, expoziția de tapiserie semnata de arh. Adriana Zamfir. Vernisajul are loc pe data de 7 mai, de la ora 18.30, la sediul din strada Jean Louis Calderon nr. 48, sector 2, București.

Program vizită:
luni - joi: 10.00-16.00
vineri: 10.00-14.00

Intrarea este liberă.

Despre autoare:

Adriana Zamfir - Bratu s-a născut în Bucuresti în 1942, dar din anul 1996 locuiește în Suedia.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Naţională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Naţională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediţii, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanţarea proiectelor cu caracter cultural şi social ce au ca scop susţinerea obiectivelor incluse în statutul şi strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluţii pentru un anume loc şi/sau pentru un program de arhitectură, spaţii publice, oraşe sau aşezări rurale, amenajări, design grafic etc