Publicat: 2 februarie 2014, ultima actualizare: 31 octombrie 2014

Expoziție ”Umbre și discipoli”

Uniunea Arhitecților din România împreună cu Uniunea Artiștilor Plastici din România vă invită miercuri 12 februarie 2014, începând cu ora 17, la Centrul de Cultură Arhitecturală din str. J.L. Calderon nr.48, la vernisajul expoziției ”Umbre și discipoli” organizată de filiala U.A.R. Sector 2 București.

Expun artiștii Magda Isăcescu, Marcel Chirnoagă, Tiberiu Nicorescu, Cristina Isăcescu, Anca Săvulescu, Marian Nacu, Lucia Maftei, Constantin Dumitru, Cristian Bădescu, Adriana Bădescu, Camelia Comsia, Mihai Potcoavă, Minu Movilă, Cosmin Movilă, Florin Bârza, Angela Brădean, Traian Brădean ,Matei Dumitrescu, Tiberiu Nicorescu.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 12-26 februarie, de luni până joi între orele 10-15 și vineri între orele 10-13.

expozitie Umbre si discipoli

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc