Expozitia „Dincolo de arhitectura"

La galeria DIALOG -Primaria Sector 2, str. Chiristigiilor nr. 11-13, parcul OBOR- se deschide la data de 19 octombrie a.c., ora 18, expozitia de arta a arhitectilor intitulata "DINCOLO DE ARHITECTURA", curator - critic de arta Ruxandra Garofeanu.

Expozitia se bucura de o larga participare, de la arhitecti mai tineri pana la seniori. Vor fi prezenti cu lucrari si fostii profesori: George Matei Cantacuzino, Gheorghe Simotta, Anton Damboianu, Horia Teodoru si altii.

Expozitia va fi deschisa pana la data de 3 decembrie 2011.

Invitatia la vernisaj poate fi descarcata aici.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc