Publicat: 24 noiembrie 2013, ultima actualizare: 4 iunie 2014

Expozitie arh. Liviu Brandabur: "Cadouri de Craciun"

Uniunea Arhitecților din România vă invită MIERCURI, 27 noiembrie, la vernisajul expoziției de artă plastică (pictură pe sticlă tip vitraliu) intitulată "Cadouri de Crăciun - O artă plastică sustenabilă, pentru un interior mai plăcut", semnată de arh. Liviu Brandabur. Vă așteptăm așadar, începând cu ora 19, la Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR din str. J.L Calderon nr. 48, sect 2, București.

Expoziția poate fi vizitată zilnic (L-V) între orele 10-16, până vineri, 6 decembrie 2013. Intrarea este liberă.

Sticla, în amintirea copilăriei, cu transparența și nefireasca ei despărțire de iarna de afară, îmbrățișat de căldura focului de lemne, i-am simțit prezența permanent, maleabilă și strălucitoare, cu sclipiri de iarnă, cu bucurii neștiute, într-o complexitate de gânduri ce irizează în zăpada de Crăciun în care Moșul, ființă minunată a copilăriei, revine cu fiecare an nou în asfințitul sau răsăritul solar, cu umbrele săniilor însoțite de gălăgia prietenilor mei de joacă...

arh. Liviu Brandabur

expo Liviu Brandabur

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc