Publicat: 25 august 2013, ultima actualizare: 4 iunie 2014

Expozitie comemorativa Paul Atanasiu si Iosif Cova

Expo comemorativa

Arhitectii Ioana Atanasiu si Andrei Amel (Cova) va invita la expozitia organizata in memoria parintilor lor Paul Atanasiu (1922-1999) si Iosif Cova (1912-1984).

Vernisajul va avea loc miercuri 4 septembrie 2013 la ora 17, la sediul Centrului de Cultura Arhitecturala al UAR din str. J-L. Calderon nr.48, sector 2, Bucuresti.

Expozitia poate fi vizitata pana pe data de 20 septembrie 2013, in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 9 -16

IOSIF COVA

bio Iosif Cova

catalog Atanasiu-Cova

PAUL ATANASIU

Paul Atanasiu

Constantin Piliuta si Corneliu Baba despre Paul Atanasiu (insemnari din anul 1982)

insemnari Baba si Piliuta

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc