Publicat: 5 decembrie 2016

Expoziție de pictură, grafică și obiect „Vivat Academia” la UMF Iași

Comunicat_expo_Vivat_Academia_UMF_Iasi.pdf

Expoziția „Vivat Academia” la UMF „Grigore T. Popa” -  Un proiect Contemporanii pentru Promovarea Artiștilor în Instituții de Învățământ Superior,  Iași, 7 decembrie 2016

Avem deosebita plăcere să anunțăm deschiderea expoziției de pictură, grafică și obiect „Vivat Academia”,ce va avea loc miercuri, 7 decembrie, orele 12:00, în Aula „George Emil Palade“, Facultatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Expoziția care va putea fi vizitată timp de o lună, reunește 20 de lucrări de pictură, grafică și obiect, semnate de șase artiști: Alexandru Antonescu, Crinela Antonescu, Christian Paraschiv, Mircea Roman, Mihai Sârbulescu, Victoria Zidaru și este inclusă în suita de manifestări științifice și culturale „Zilele UMF“, pentru a marca 137 de ani de la înființarea instituției de învățământ superior medical.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc