Publicat: 30 mai 2019

Expoziție "FERESTRE NORVEGIENE & ...UMOR" - 19 iunie, ora 17.00, în Calderon 48

Vă invităm la expoziția "FERESTRE NORVEGIENE & ...UMOR" care va avea loc in perioada 19-26 iunie.

La lansarea va participa E.S. Dna LISE NICOLINE KLEVEN GREVSTA, Ambasador al Regatului Norvegiei in Romania precum si personal consular acreditat la Bucuresti. 

Expozitia, la vernisajul careia va rugam sa ne faceti onoarea de a participa, va beneficiat de sprijinul logistic al Ambasadei Regatului Norvegiei la Bucuresti. 

Vernisaj 19 iunie, ora 17.00.

COMUNICAT.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc