Publicat: 15 septembrie 2016

Filiala euroregională Sud-Vest Oltenia organizează excursie în Moldova, 3 oct-9 oct 2016

Lansarea   14.09.2016

Plecarea    03.10.2016

Inscrierea: uar.oltenia1@gmail.com

Telefon: 0727.758.119 (numai pentru intrebari suplimentare)

Autocarul va avea 4 locuri pe rand: 2 dreapta, 2 stanga. Va rog sa optati pentru:

1 – prima treime din locurile din fata, dr.-st.

2 – pentru treimea mijlocie dr.-st.

3 – pentru treimea din spatele autocarului dr.-st.

Inscrierea se poate face pana la data de 19.09.2016 ora 11.00

Numarul inscrisilor, va determina mijlocul de transport cu care ne vom deplasa ( 40 sau 19  persoane ), plecand primii 40 de inscrisi sau numai primii 19 din una din listele finale.

Obligatoriu, veti trimite, odata cu inscrierea, adresa de mail, nr. telefonului mobil, C.I. – scanata color si independent, orizontal - vertical (necesare intocmirii formularului colectiv pentru fiecare cazare, pentru eliminarea timpilor morti).

Fiecare solicitant TREBUIE sa stie cu cine va dormi, in camera de 2 locuri, comunicandu-mi optiunea, pentru completarea, din timp, a camerelor.

TRASEU 2 - .docx

Splendoarea Palatului Culturii din Iași după o restaurare complexa.docx

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc