Publicat: 1 decembrie 2016

Filiala euroregională S-V Oltenia – Sărbătoriții și comemorații lunii decembrie 2016

la multi ani.pdf

Filiala euroregionala S – V Oltenia / Sarbatoritii lunii decembrie 2016 /Craiova, str. Iancu Jianu, nr. 3

Vă dorim sănătate, viață frumoasă, bucurii din partea familiei și succese în exercitarea nobilei meserii de arhitect, pe care ați practicat-o  și o practicați, cu succes, în continuare!

La multi ani !

Președinte
arh. Pavel POPESCU

04 dec. - arh. Marin-Dumitru CERNATESCU – 1942

07 dec. –arh. Ion GHEORGHITA FIEDLER– 1936

08 dec. - arh. Cristian-Mihai IONESCU – 1946

10 dec. - acad.prof.univ.dr. Radu-Stefan VERGATTI-1937

17 dec. - arh. Vasile MITREA - membru al SENATULUI U.A.R. – 1935

17dec. – arh. Lidia BARSAN – 1946

19 dec.– pictor Gregorian Eustatiu – 1930

20 dec. – arh. Ion MINCU 1852 (164 ani)

23 dec. – arh.Tudor RAGALIE – 1955

27 dec.– arh. Andreea-Gabriela TRIF – 1979

Comemorări

06 decembrie 1912 – arh. Ion MINCU

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc