Publicat: 30 august 2016

Glasstec - cel mai important târg de tehnologie și aplicații tehnice pentru industria sticlei 20-23 septembrie

Glasstec este cel mai important târg de tehnologie și aplicații tehnice pentru industria sticlei și cele beneficiare, organizat la Düsseldorf din 2 în 2 ani.

La această ediție vor participa aproximativ 1.250 de expozanți și peste 43.000 de vizitatori.

La glasstec 2016, în perioada 20 - 23 septembrie, veți găsi următoarele secțiuni:

Vizitatorii de specialitate vor putea participa și la:

Lista completă a evenimentelor speciale din cadrul glasstec 2016, detalii despre înscriere și programul fiecăruia le găsiți aici.

Biletele de intrare la târg se procură online aici. Tot aici se pot activa voucherele. Plata se poate efectua cu orice card bancar si este emisa automat factura fiscala valabila pentru inregistrarea in contabilitatea din Romania. La finalizarea tranzactiei se emit automat biletele de intrare, pe care le puteti primi pe email in format pdf sau direct pe telefon.

Catalogul electronic cu expozanții, amplasamentele lor în hale și datele lor de contact îl găsiți aici. Puteți căuta direct în rubrica dedicată industriei din care faceți parte. Selecțiile pot salvate și utilizate pentru pregătirea vizitei, contactare directă sau orice alte scopuri de stabilire de contacte de afaceri.


Messe Düsseldorf oferă gratuit și un instrument de Matchmakingaici, pentru găsirea de furnizori sau cumpărători în rândul expozanților glasstec.

Vă puteți alătura comunității de specialiști glasstec din întreaga lume pe:
Twitter
Facebook
YouTube

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc