Publicat: 9 octombrie 2018

Fondul IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK

Astăzi, 8 octombrie a.c., Fundația Comunitară Iași în colaborare cu TRANSGOR LOGISTIK lansează Fondul IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK, prin care pasionații de arhitectură pot să-și pună amprenta în Iași. 

Concursul de idei se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să transforme spațiile publice din Iași. 

Această competiție urmărește să aibă efecte asupra creatorilor tineri sau cu experiență pentru a conștientiza responsabilitatea acestora asupra materialelor utilizate.

Concursul se desfășoară în două etape:
I.                     Etapa de înscriere a ideilor de proiect: 8 octombrie – 26 noiembrie 2018;
II.                   Etapa de înscriere a proiectelor (de dezvoltare a ideilor selectate în urma primei etape de concurs): 4 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019.

TRANSGOR LOGISTIK
, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din/către Europa și Asia. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/

Detalii suplimentare, recomandări, idei și asistență tehnică pot fi obținute la telefon 0720.039.054 și e-mail doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro
Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Doris-Amalia Cojocariu (Grant Manager Fundația Comunitară Iași)
www.fundatiacomunitaraiasi.ro

Vă mulțumim! 

-- Doris-Amalia Cojocariu Grant Manager Fundația Comunitară Iași Telefon: 0751.944.730 / 0720.039.054 www.fundatiacomunitaraiasi.ro

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc