Publicat: 19 aprilie 2021

igloo media și platforma Bucharest: Modernism Art Deco relansează invitația la concursul #IheartDeco, desfășurat pe Instagram.

Dragi prieteni, parteneri și colaboratori ai Bucharest Modernism Art Deco,

Cu ocazia lunii internaționale Art Deco ICADS și în anticiparea World Art Deco Day – 28 Aprilie 2021, în perioada 14-28 aprilie igloo media și platforma Bucharest: Modernism Art Deco relansează invitația la concursul #IheartDeco, desfășurat pe Instagram.

Dorim să vă invităm la pas prin oraș să descoperiți poveștile Art Deco din jurul vostru - trebuie doar să ridicați privirea - și să intrați în concursul nostru de pe Instagram, în perioada 14-28 aprilie. Vom premia 3 fotografii cu o clădire (edificiu public / imobil rezidențial) în stil Art Deco din București sau din oricare alt oraș din România, realizate și publicate pe Instagram în perioada concursului. Cele mai frumoase poze vor fi, de asemenea, publicate pe platformele B:MAD și igloo.

Toate detaliile despre concurs, premii și regulament se găsesc în documentul atașat.

Aceste informații sunt disponibile și pe site-ul B:MAD aici: bit.ly/ConcursInstaFoto-IheartDeco2021 sau aici pe igloo.ro.

Vă mulțumim că transmiteți această invitație mai departe și către alți exploratori urbani pasionați de fotografie și arhitectură. 

Să aveți un weekend excelent, bogat în fotografii inspirate și plimbări urbane însorite!
Pe curând,
Echipa B:MAD
www.artdecobucharest.rofacebook.com/artdecobucharest instagram.com/artdecobucharest

Concursul de fotografie ?IheartDec o” ediția 2021, 14-28 aprilie.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc