In memoriam arh. Gabriel Gheorghiu

Uniunea Arhitecților din România anunță cu tristețe și profund regret decesul arhitectului Gabriel Gheorghiu.

Absolvent al Institutului de Arhitectură „Ion Mincu” din București, promoția 1982, Gabriel Gheorghiu a activat deopotrivă în proiectarea de arhitectură și într-o cariera didactica de succes, dovedindu-se un profesionist dedicat și meticulos, un caracter deosebit, jovial și generos, care va rămâne mereu în amintirea colegilor și prietenilor săi.

Suntem alături de familie, colegi și prieteni în greaua pierdere suferită.

Condoleanțe familiei și apropiaților!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

arh. Gabriel COSTACHESCU

+40 722 813 944

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc