Publicat: 6 august 2016

Cea de-a XII-a conferinta INCD URBAN-INCERC, 22-23 septembrie 2016, Iasi

Stimata Doamna, Stimate Domn,

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 22-23 septembrie 2016 la sediul sucursalei Iasi (str. A. Sesan, nr. 37, Iasi) cea de-a XII-a editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala si conferinta aniversara de 60 de ani a sucursalei Iasi avand ca tema "Excelenta in cercetarea din ingineria seismica si actiunile climatice".


Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat
Conferinta ATUAC2.doc

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, sa se inscrie on-line pana la data de 9 septembrie 2016 la https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform, si, pentru cei care vor prezenta, sa trimita pana la data de 2 septembrie 2016 rezumatul si lucrarea integrala d-lui dr. ecol., dr. geogr., habil.urb. Alexandru-Ionut PETRISOR la adresa de e-mail alexandru.petrisor@incd.ro; lucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 9 septembrie 2016 la aceeasi adresa. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii inscrisi dupa 2 septembrie 2016 vor putea sustine comunicarile.

Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si persoanele care s-au inregistrat in timp util vor avea acces. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 15 septembrie 2016, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://conf.incd.ro/).

Va rugam ca, in masura posibilitatilor, sa diseminati acest mesaj colegilor sau membrilor din institutia sau organizatia Dvs., precum si colaboratorilor si altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, va rugam ca eventualele intrebari sa le adresati direct persoanelor implicate la adresele indicate, si nu la adresa de la care ati primit mesajul.

Cu aleasa consideratie,

CSI dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru I. PETRISOR
Director Stiintific, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in
Constructii, Urbanism si
Dezvoltare Teritoriala Durabila "URBAN-INCERC", Bucuresti,
http://www.incd.ro/

Redactor Georgiana-Diana Tamirjan
diana.tamirjan@yahoo.com, tel. 0766-588240
alexandru.petrisor@incd.roRevista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc