Publicat: 9 septembrie 2016

Invitație la Trienala de Arhitectură East Centric 16.09.2016-09.10.2016

Trienala de Arhitectură East Centric 2016 cu tema Drifting începe vineri, 16 septembrie și împânzește pentru mai bine de 3 săptămâni mai multe locații iconice din București. Peste 200 de proiecte și autorii lor din 26 de țări se (re)prezintă într-un eveniment devenit reper în Europa. Uniunea Arhitecților din România, partener al evenimentului, vă invită:

Terunobu Fujimori (Japonia) / Ioan Andreescu (România) / Dietmar Feichtinger(Austria / Franța) / Alberto Pérez-Gómez (Canada / Mexic) / Wolf D. Prix (Austria) / Boris Podrecca (Austria) / Vladimir Šlapeta (Cehia) / Barbara Holub (Austria) / Ana Maria Zahariade (România) / Sami Rintala (Norvegia) / Robert Mair (Austria)

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc