Publicat: 20 februarie 2017

De 1 martie, UAR S6, le invită pe doamnele arhitecte la Carul cu bere

Sucursala UAR sector 6, 

vă invită miercuri 1 Martie, ora 12:00 la “CARU CU BERE”, la întâlnirea anuală a doamnelor arhitecte din UAR, de Ziua Mărțișorului. 

Se poate opta pentru un meniu de pensionar de 10 lei, personalizat de 23 lei, sau alte variante, dar pentru "facilitatea timpilor de servire”, ni s-a recomandat “stabilirea unui meniu comun”. Plata se va face individual.

Vă așteptăm cu mult drag, și dorim totodată să avem o întâlnire de socializare, pentru a ne cunoaște și în momente frumoase.    

                                                             

Președinte sucursala sector 6                                                                            

arh. Dorina Ciobanu  

Înscrierea se va face prin e-mail sau telefon, în limita locurilor disponibile puse la dispoziție de managerul de festivități, care a confirmat rezervarea.

Înscrierea se poate face până la data de 20.02.2016.

Persoane de contact: arh. Dorina Ciobanu tel. 0733.680.656, email: dor2751@yahoo.com

Secretariat Sucursala București: dna  Mihaela Iliescu, tel. 021.315.60.98, email: mihaelailiescu.uarbuc@yahoo.com                                    

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc