Publicat: 18 iunie 2018

Invitație Adunarea Generală APUR, 29 iunie, La Firul Ierbii, Splaiul Unirii nr. 160

Invitație
Adunarea Generală APUR 

Consiliul Director APUR anunță Adunarea Generală anuală a asociaților în data de vineri 29 iunie 2018.

Locul desfășurării: La Firul Ierbii, Splaiul Unirii nr. 160 (accesul se face din Bulevardul Abatorilor).

Organizarea AG-APUR 2018 este realizată în parteneriat cu gazda noastră, Asociația La Firul Ierbii.

Agendă preliminară
9:00 – 9:30 – Înregistrarea participanților

9:30 – 12.30 – Adunare Generală a membrilor APUR
Cuvânt de deschidere.
(1) aprobare rapoarte anuale (raport cenzor 2017, raport activitate 2017-2018)
(2) aprobare modificări statut. Reconfirmare membrii CD.
(3) discuții privind planul de acțiune 2018-2019
(4) aprobare regulament și constituire filiale
(5) organizare – constituire grupuri de lucru
(6) diverse.

12.30 – 13.30 – Pauză de prânz.

13.30 – 16.45 – Ateliere tematice (cu invitați) - tema centrală a atelierelor de lucru va fi relația planificare spațială - patrimoniu cultural, evenimentul asociat Adunării Generale din acest an fiind o continuare a evenimentelor susținute de APUR cu ocazia Anului European al Patrimoniului.

Va rugăm să confirmați participarea la eveniment până pe data de 22 iunie 2018 prin completarea formularului online sau prin e-mail la adresa secretariat@apur.ro. Adunarea este statutară dacă participă 50%+1 din membrii APUR.

Dreptul de exercitare a votului în cadrul Adunării Generale este condiționat de plata la zi a cotizației de membru pentru anul 2018. Plata poate fi efectuată prin OP în contul APUR (link) sau numerar în ziua adunării generale.

În cazul în care nu puteți participa la Adunarea Generală din data de 29 iunie 2018, vă rugăm să delegați dreptul de vot unui reprezentant, membru APUR, prin completarea  formularului de împuternicire (pe care îl puteți găsi aici). După completare vă rugăm să îl transmiteți în format pdf. / jpg. pe e-mail, atât reprezentantului ales, cât și la adresa secretariat@apur.ro, până la data de 22 iunie 2018. Și în acest caz, condiția de exercitare a dreptului de vot implică achitarea la zi a cotizației de membru.

Vom reveni la începutul săptămânii viitoare cu mai multe detalii legate de evenimentul din 29 iunie.

Matei Cocheci,
Vicepreședinte APUR

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc