Publicat: 14 octombrie 2022

Lansare Allplan 2023

Allplan 2023 este platforma dedicată colaborării interdisciplinare dintre arhitecți, ingineri, producătorii de prefabricate și companiile de construcții. Ca soluție multimaterială, Allplan acoperă toate ariile, de la construcții din zidărie sau beton turnat monolit până la construcții din oțel și lemn și - pentru prima dată - beton prefabricat. Coordonarea materialelor și metodelor de construcție diferite într-un model comun este susținută prin fluxuri de lucru inovatoare și îmbunătățite: de la conceptul inițial până la clădirea finalizată, cu Allplan faci economie de timp, costuri și materiale.

14 - 15 OCT | BUCUREȘTI

Seminarul ALLBIM NET

Afli toate noutățile din Allplan 2023 direct de la producător.

Înscrie-te aici


Avantaje Allplan 2023:

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc