Publicat: 12 aprilie 2017

Lista clinicilor partenere Regina Maria, valabilă începând cu luna aprilie 2017

Va transmit atasat lista clinicilor partenere Regina Maria, valabila incepand cu luna aprilie 2017:

Modificarile intervenite in lista partenerilor Regina Maria sunt:

Clinici nou contractate:

Nu exista clinici cu care s-a reziliat contractul de colaborare;

Clinici Regina Maria nou deschise:

Modificari efectuate la lista de clinici partenere:        

Au fost actualizate specialitatile la urmatoarele clinici:

Pentru verificarea includerii unui serviciu medical in abonament, este necesara contactarea receptiei clinicii partenere        

NU se efectueaza analize de laborator in clinicile partenere situate in judetele in care Regina Maria are clinica proprie/punct de recoltare ( Arges, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Dolj, Prahova, Timis, Iasi, Lugoj, Targu Mures); 

Stefania Gherman
Corporate Account Manager
Sediul Central
Charles de Gaulle Plaza, Etaj 4, Piata Charles de Gaulle, Nr 15, sector 1, Bucuresti
Tel: 021 304 04 00; Fax: 021 233 02 41Mobil: 0733 933 423 
 

Clinici partenere REGINA MARIA_31.03.2017_g.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc