Publicat: 14 mai 2019

Participă la Lumea Geospațială 2019. Instituții Proactive. Oameni și Proiecte 20-21 iunie 2019, Hotel Kronwell, Brașov

Instituții proactive. Oameni și Proiecte

Instituțiile proactive sunt reprezentate de oameni la fel de proactivi în sensul anticipării provocărilor și pregătirii comunității pentru drumul către binele comun.

Iar proactivitatea în inițierea și derularea proiectelor publice presupune aproape întotdeauna cooperarea între instituții publice și deseori între instituții publice și societatea civilă, respectiv cu mediul privat.

La Lumea Geospațială 2019 vom analiza proiecte publice de impact semnificativ pentru comunitate din perspectiva cooperării instituționale și le vom dezbate pentru a identifica bune practici pentru creșterea calității cooperării. Care sunt acele modalități de definire a binelui comun astfel încât activitățile tuturor actorilor instituționali din comunitate să fie și mai bine corelate între ele? Cât de fezabilă este dorința de a defini obiective strategice ale comunității care mai apoi să se regăsească în planurile instituțiilor?

Participă la Lumea Geospațială 2019 pentru ca împreună cu cei care-și prezintă proiectele publice să contribui la calitatea și diseminarea bunelor practici identificate. Ca de obicei, pe lângă prezentări și dezbateri interactive, participanții la Lumea Geospațială pot testa soluții concrete pentru aplicarea conceptelor dezbătute.

Înregistrare

Înscrierea la evenimentul Lumea Geospațială 2019 se poate face prin descărcarea, completarea și transmiterea formularului de înregistrare scanat alături de dovada plății, prin email la adresa office@ingr.ro sau prin fax la numărul 021-233-6364. 

Descarcă formularul de înregistrare

Mai multe despre termenele de înregistrare și taxe în secțiunea „Cum plătesc?”

Convinge-ți superiorul de beneficiile participării la Lumea Geospațială 2019!

Descarcă referatul de justificare

Informații Cazare 

Se poate asigura cazarea la conferință în una din unitățile de cazare partenere evenimentului, prin completarea și transmiterea formularului de înregistrare după ordinea înscrierilor și în limita locurilor disponibile.   

Contravaloarea cazării este inclusă în taxa de participare și va fi achitată către Intergraph Computer Services.

Cum plătesc?

Taxa de participare la conferință se va achita integral către Intergraph Computer Services prin selectarea opțiunii de plată:

Toate prețurile sunt exprimate în Lei și conțin TVA 19%.

Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate secțiunile de activități și materialele/prezentările incluse în program, după caz servicii de cazare, pauzele de cafea, mesele de prânz și cina festivă. 

Nu se aplică servicii de cazare pentru înregistrările efectuate începând cu 10.06.2019.

Info

Pentru informații sau întrebări suplimentare despre eveniment și înregistrare, vă stăm la dispoziție:

Flavia Bălan

M: 0722 284 843

E: flavia.balan@ingr.ro

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc