Publicat: 30 ianuarie 2017

Expoziția de artă fotografică MAGIA ORAȘULUI ÎN CARE M-AM NĂSCUT (V), Mariana-Iolanda Vasilescu

BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI
filiala
 ION CREANGĂ

Vă invită să vizitați expoziția de artă fotografică

MAGIA ORAȘULUI ÎN CARE M-AM NĂSCUT (V)

130 de fotografii

Artist fotograf

Mariana-Iolanda Vasilescu (n. DĂDUIANU)

 

Expoziția poate fi vizitată, în perioada 1-28 februarie 2017,

în incinta Bibliotecii Metropolitane București, filiala Ion Creangăstrada Christian Tell nr. 10 ,

 sector 1,  București. Deschiderea expoziției va avea loc pe data de 1 februarie 2017, la ora 18:30.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc