Publicat: 12 octombrie 2018

Invitație la MUST-ul de Arhitectură Iași 2018

Stimați colegi,

Vă invităm să participați la MUST-ul de Arhitectură 2018,

organizat în colaborare de Filialele Iași ale Ordinului Arhitecților din România și Uniunea Arhitecților din România,

alături de parteneri: Registrul Urbaniștilor din România Regiunea Nord-Est, OAR Filiala Bacău-Neamț, OAR Filiala Nord-Est, Facultatea de Arhitectură G.M. Cantacuzino Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Primăria Municipiului Iași, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Direcția Județeană de Cultură Iași, Complexul Muzeal Național Moldova Iași, Creart și  Asociația ARHIAS.

Evenimentul  va avea loc la Iași în perioada 12-20 octombrie 2018.

Anul acesta evenimentul va cuprinde și festivitatea de premiere a secțiunii 8 - Publicații de arhitectură din cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură 2018, care se va desfășura la Biblioteca Universității „Gheorghe Asachi”. 

În cadrul MUST-ului de Arhitectură 2018 vor avea loc conferințe susținute de lectori naționali și internaționali, mese rotunde, lansări de carte, expoziții, workshop-uri, cafenea literară și un tur ghidat.

Vă așteptăm cu drag. 
Arh. Dragoș Ciolacu

Președinte Uniunea Arhitecților din România Filiala Iași

program-must2018_iasi.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc