Publicat: 13 ianuarie 2022

Sesiune informativă: Noi oportunități de finanțare Bauhaus european v.3


Noi oportunități de finanțare

Evenimentul online va oferi potențialilor solicitanți oportunitatea de a afla mai multe despre posibilitățile de finanțare UE disponibile pentru a sprijini proiecte și idei frumoase, durabile și incluzive. Alăturați-vă pentru informații practice despre apeluri și întrebări și răspunsuri.
Nu este necesară înregistrarea.

Toate oportunitățile de finanțare disponibile:

Informație practică

Limbi
Engleză

Organizator
Comisia Europeană

Social media
Noul Bauhaus european pe Instagram

Descriere
Sesiune informativă: Noi oportunități de finanțare Bauhaus european v.3

AGENDA TENTATIVA

Sincronizare

Apeluri

14:00 – 14:05

Bun venit și noul context european Bauhaus

14:05 – 14:15

Alianțe pentru inovare

14:15 – 14:25

Întrebări și răspunsuri folosind slido

14:25 – 14:35

Tineretul European Împreună

14:35 – 14:45

Întrebări și răspunsuri folosind slido

14:45 – 14:55

Corpul European de Solidaritate

14:55 – 15:05

Întrebări și răspunsuri folosind slido

15:05 – 15:15

Noul Bauhaus european – modelarea unui mod de viață mai verde și mai echitabil în societăți creative și incluzive prin arhitectură, design și arte

15:15 – 15:25

Întrebări și răspunsuri folosind slido

15:25 – 15:35

Europa creativă

15:35 – 15:45

Întrebări și răspunsuri folosind slido

15:45 – 15:50

Observații de încheiere

Disclaimer:  Această sesiune de informații poate fi filmată, iar imaginile unei părți sau ale întregului eveniment pot fi difuzate și/sau înregistrate pe web. Discursurile integrale sau părți din ele pot fi refolosite pentru documentație internă sau în orice activitate de comunicare publică sau proiect pedagogic. Participarea dumneavoastră la acest eveniment public implică acceptarea de a fi filmat și nu se va solicita nicio taxă de restricție pentru orice utilizare sau reutilizare a imaginilor înregistrate.

Documente utile

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc