Publicat: 17 august 2017

Înscrieri de filme inspirate de realități arhitecturale și urbane din România

[Deadline extins] OPEN CALL UEFF’17:

Înscrieri de filme inspirate de realități arhitecturale și urbane din România

Festivalul de film UrbanEye acceptă de astăzi înscrieri pentru ediția cu numărul 4, care va avea loc în București, în perioada 1-5 noiembrie în București.

Căutăm propuneri de film în care orașul, arhitectura sau viața urbană joacă rolul principal, fac subiectul filmelor sau reprezintă un context important pentru firul narativ.

Înscrierea este gratuită.

Premiul UrbanEye 2017: 500 de euro

Deadline: 3 septembrie 2017

Formular de înscriere

Regulamentul competiției

Pentru mai multe informații, te rugăm să vizitezi: www.urbaneye.ro sau pagina noastră de Facebook.

Iar pentru orice întrebări suplimentare, te rugăm să ne scrii la: info@urbaneye.ro.

*UrbanEye este o platformă pentru idei bazate pe conexiunea dintre oraș și cinema, lansând un dialog despre locurile unde locuim.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc