Publicat: 17 aprilie 2018

Concurs internațional de soluții "Parcul Feroviar Cluj-Napoca"

Ne face plăcere să vă anunțăm lansarea concursului internațional de soluții "Parcul Feroviar Cluj-Napoca", ce are ca promotor Municipiul Cluj-Napoca și este organizat de Ordinul Arhitecților din România.  Prin acest concurs, administrația publică își propune să identifice și să implementeze un concept integrat de remodelare urbană menit să reabiliteze funcțional, ecologic și peisager acest important spațiu verde.
Ne-ar bucura să beneficiem de susținerea dumneavoastră în promovarea concursului către cei care ar putea fi interesați să ofere soluții pentru reabilitarea peisageră și reactivarea Parcului Feroviar. Toate detaliile privind concursul se regăsesc pe pagina oficială a acestuia. Vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare. 

Rodica Săvulescu 
consilier comunicare 

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: rodica.savulescu@oar.archi
mobil: 0743 32 30 72 www.oar.archi

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc