Publicat: 26 mai 2022

Platforma www.EventsOnline.ro

Am lansat recent platforma www.EventsOnline.ro, care promovează evenimente business și profesionale din toate domeniile de activitate. Peste 1,800 de evenimente sunt postate acum în platformă, iar numărul lor este în continuă creștere. Organizatorii de evenimente pot înscrie evenimentele, gratuitdoar pe baza unui cont în platformă. Evenimentele sunt promovate prin newslettere și alerte către abonații interesați.

Peste 10,000 de useri intră lunar pe platformă în căutare de evenimente de interes din domeniul lor de activitate. La rândul lor, oamenii de marketing și PR caută în platformă oportunități de promovare pentru produsele lor. 

Contul pe EventsOnline.ro este gratuit și oferă acces la o serie de beneficii (🖇️vezi infograficul atașat).

Pentru că suntem în plină campanie de promovare, un testimonial de la tine sau colegii tai ne-ar ajuta foarte mult. Astfel, daca timpul îți permite, te rugăm tare mult să ne ajuți cu câteva rânduri despre platformă!

Iți poți face cont gratuit aici, pentru a testa beneficiile.

Din testimonialele primite până acum:

https://www.eventsonline.ro/andreea-marc-cgm-software-romania-vad-platforma-eventsonline-ro-ca-pe-o-resursa-indispensabila-pentru-orice-profesionist-in-comunicare/?external=1

https://www.eventsonline.ro/lavinia-popescu-backstage-production-chiar-aveam-nevoie-de-o-platforma-cum-este-eventsonline-ro/?external=1

🖇️Un infografic cu modul în care folosim aceste testimoniale, atașat.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc