Publicat: 1 iulie 2016

Înscrierea la Bienala Națională de Arhitectură se prelungește până în data de 14 iulie 2016 ora 8:00 a.m.

Vă reamintim invitația de a înscrie proiecte la Bienala Națională de Arhitectură 2016.

Noul termen de înscriere este 14 iulie 2016, ora 8 a.m.

Bienala este organizată de Uniunea Arhitecților din România în colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și tema ediției 2016 este „Recuperarea reperelor”.

Sunt acceptate proiecte din România a căror construcție a fost finalizată până la 1 iunie 2016 precum și publicații de arhitectură apărute în ultimii doi ani. Prevederea din Regulament conform căreia nu se putea participa cu mai mult de două opere per secțiune se anulează și autorii pot participa cu oricâte proiecte doresc.

Regulamentul de participare și informațiile despre înscriere sunt în website-ul Bienalei: www.uar-bna.ro

Prof.dr.arh. Georgică Mitrache,
Comisar al Bienalei Naționale de Arhitectură 2016


Prelungire-inscriere-BNA-2016.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc