Publicat: 4 august 2016

Rezultate preselecție proiecte BNA 2016

S-a încheiat preselecția proiectelor participante la Bienala Națională de Arhitectură 2016.

Lista proiectelor selectate se găsește pe website-ul Bienalei la adresa www.uar-bna.ro

În perioada 8 august – 16 septembrie 2016 se va desfășura predarea panourilor tipărite. Atragem atenția participanților să respecte formatul panourilor (conținut conform fazei de preselecție, dimensiune, paginare).

La secțiunea „Publicații de arhitectură” împreună cu panoul se vor preda 4 exemplare tipărite și un CD sau DVD cu publicația în format .pdf

Predarea se va face la U.A.R. - Centrul de Cultură Arhitecturală din str. Jean Louis Calderon nr. 48, sector 1, București de luni până vineri între orele 10:00 – 15:00.

Participanții din provincie pot trimite materialele prin curierat, cu condiția asigurării efectuării predării acestora la timp, în cadrul programului specificat mai sus.

La predare autorii vor depune și o copie a documentului ce atestă plata taxei de participare de 40 lei pentru fiecare lucrare selectată.

Taxa de înscriere se achită prin transfer bancar în perioada 8 august – 15 septembrie 2016 și are valoarea de 40 lei pentru fiecare proiect selectat ca urmare a jurizării.

Detaliile privind plata sunt următoarele:

Beneficiar Uniunea Arhitecților din România
Cod fiscal 8236717
Cont (IBAN) RO04 BRDE 410S V208 5861 4100
Banca BRD
Suma 40 lei x nr. lucrări selectate
Descriere plată PARTICIPARE BNA cod(uri) proiect(e)

Descrierea plății trebuie în mod obligatoriu să conțină codurile lucrărilor selectate separate cu virgulă (de exemplu: PARTICIPARE BNA 583, 643)

4 august 2016

Comisar BNA 2016,
Prof.dr.arh. Georgică Mitrache

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc