Publicat: 16 aprilie 2019

Promoția 1963 aniversează 50 de ani de la terminarea școlii!

Dragi colegi,

La 1 octombrie 2019 se vor împlini 56 ani de când, în1963, am pornit pentru totdeauna împreună, ca prieteni și colegi, pecalea ce ne-am ales-o, de a deveni absolvenți ai ȘCOLIIDE ARHITECTURĂ „ION MINCU” și apoi ARHITECȚI, ceea ce s-a și realizat.
De asemeni, vă reamintesc că anul acesta, în 2019, aniversăm 50 ani de la absolvire!!! 

Vă mai aduceți aminte de întâlnirea de la Mogoșoaia, de acum 10 ani?!?

Vă invităm pe toți la evenimentul UNIC, al nostru!

Am stabilit data de marți, 14 mai 2019, ora 9.45, la bisericuța de lângă UAUIM, pentru un scurt TEDEUM în memoria venerabililor noștri profesori și scumpii noștri colegi plecați în lumea drepților.

La ora 10.30 va începe ceremonialul nostru propriu-zis, în sala de consiliu de la etajul 1, Rotonda. Invitații noștri sunt, cei ce-au răspuns cu un mare DA:

-      Popescu Emil-Barbu, prof. emerit, dr. arh., membru al Academiei, președinte de onoare al UAUIM

-      Smighelschi Marius, prof emerit, dr. arh.

-      Belea Romea, prof. dr. arh., academician

-      Lucacel Ioan, prof. emerit, dr. arh.

-      Sandu Alexandru, prof. emerit, dr. arh.

-      Scafa Udriște Ștefan, prof. emerit, dr. arh.

Acum sunt 50 ani! UNIC EVENIMENT în această existență!! 

Programul va continua seara într-un cadru intim și foarte elegant, iar a doua zi, la 11.00, în Cișmigiu, la o cafea și foarte multe impresii. Tot evenimentul va fi fotografiat de un profesionist, așa că noi vom avea timp numai de impresii, surprize și trăiri cât mai multe!!!

Contact: arh. Pavel POPESCU, telefon 07277.58.119; e-mail: uar.oltenia1@gmail.com

P.S.: Puteți să ne contactați chiar dacă anumite motive, independente de voința voastră, nu vă permit o asemenea deplasare! Veți fi prezenți, totuși, cu gândul și amintirile! Dacă puteți să comunicați câte ceva despre unii colegi pe care-i aveți în baza personală de date (chiar și despre cei ce nu mai sunt printre noi) ne ajutați enorm în realizarea unei evidențe la zi, pentru care vă mulțumim foarte mult!

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc