Publicat: 7 august 2018

7 septembrie 2018 - Reuniunea de 40 de ani a promoției 1978 si a colegilor din primii ani de facultate (1972), absolvenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”

Dragi colegi,

în 7 septembrie (2018) va avea loc Reuniunea de 40 de ani a promoției noastre (1978), impreuna cu o parte dintre colegii din primii ani de facultate (1972).

Am stabilit împreună cu conducerea școlii ca reuniunea sa aibă loc în Foyer – Sala Frescelor a Universității.

Vom începe la ora 11.00 cu welcome coffee, va urma strigarea catalogului și, desigur, fotografiile din timpul evenimentului și fotografia de grup în fața intrării principale.

La ora 14.00, vom lua prânzul împreună pe terasa unui restaurant din apropiere, iar pe seară ne putem organiza în grupuri mai mici, așa cum ne-am obișnuit și în facultate.
Profesorii vor primi din partea noastră flori și mici daruri surpriză și vor fi invitații noștri atât la welcome coffee cât și la prânz.

Pentru a asigura o bună organizare a întâlnirii noastre puteți confirma participarea până în data de 20 august 2018. 

Pentru plata contribuției, solicitați datele bancare prin email.

Vă rog să-mi transmiteți datele de contact pentru a vă putea comunica și alte informații.
Sperăm să petrecem o zi frumoasă împreună!

Silvia Pintea
0723505020
silviapintea.ro@gmail.com

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc