Publicat: 23 octombrie 2018

Conferinta Internationala Questions 2018, 25 octombrie, ora 15:00, clădirea C.F.D.P .– strada Observatorului 72-76, etaj 1, Cluj

Stimați colegi,

Vă invităm să participați la Conferința Internațională Questions organizată de Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Tehnice din Cluj-Napoca in parteneriat cu Uniunea Arhitectilor din Romania, Centrul pentru Mediu Construit si Ordinul Arhitectilor din Romania - Filiala Transilvania. 

Conferința se va desfășura în perioada 25-26 octombrie, în clădirea C.F.D.P .– strada Observatorului 72-76, etaj 1.

Deschiderea oficială a Conferinței va avea loc în data de 25 octombrie, ora 15:00, în Amfiteatrul A3. Programul Conferinței se poate consulta în atașament.

Vă așteptăm!

QUESTIONS 2018.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc