Reed Exhibition Italia va invita la targul dedicat sectorului instalatiilor rezidentiale si industriale, HVAC-R si energie regenerabila Mostra Convegno Expocomfort (MCE), 15 iunie 2017, hotel Ramada Plaza, sala Australia, bd. Poligrafiei 3-5

Reed Exhibition Italia va invita la prezentarea celui mai important targ din lume dedicat sectorului instalatiilor rezidentiale si industriale, HVAC-R si energie regenerabila Mostra Convegno Expocomfort (MCE) - https://www.mcexpocomfort.it/.
Evenimentul va avea loc in data de 15 iunie 2017, la hotel Ramada Plaza, sala Australia, bd. Poligrafiei 3-5. 
Mentionam faptul ca carticiparea Dvs. la acest eveniment nu presupune costuri si fiecare participant va primi o invitatie de intrare gratuita la acest targ. 
Program:
Cu stima
Marius Badeanu
Internationalizarea Firmelor
Tel. +40 31 4297695
Mobil/Whats App +40 722 381064
badeanu@coexport.ro
badeanumarius@gmail.com

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc