Publicat: 4 ianuarie 2023

Informatii despre coplata abonamentului Regina Maria, termenul limita de plata si noutati privind pachetul pe 2023

Senatul UAR a stabilit in Hotararea nr. 60/13.12.2022, contributia membrilor la sustinerea abonamentului de care beneficiaza, sa fie in valoare de 200/lei/an/membru.

Plata se face in contul RO19 RNCB 0285 0084 3544 0002, beneficiar Uniunea Arhitectilor din Romania cod fiscal 8236717, pana la data de 30 ianuarie 2023.

Va prezentam in anexa pe care o puteti descarca de mai jos noutatile pachetului EXPERT ULTRA

Pachet Expert Ultra valabil pentru 2023.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc