Publicat: 11 martie 2020

Expoziția RESTAURATORI ROMÂNI ARHITECTUL NICOLAE GHIKA-BUDEȘTI (1869-1943) la Filiala MUNTENIA a Uniunii Arhitecților din România Vernisaj 11 martie 2020, ora 12.00

În perioada 11-28 martie 2020, expoziția RESTAURATORI ROMÂNI. ARHITECTUL NICOLAE GHIKA-BUDEȘTI (1869-1943), realizată de Institutul Național al Patrimoniului în cadrul proiectului cultural cu același nume, beneficiar al unei finanțări din partea Uniunii Arhitecților din România din Fondul „Timbrul Arhitecturii", va putea fi vizitată la sediul Filialei MUNTENIA a Uniunii Arhitecților din România, Ploiești, str. Maramureș nr. 12.
Vernisajul va avea loc miercuri 11 martie 2020, la ora 12.00.
Va prezenta arh. Anca Filip, coordonatorul proiectului cultural.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc