Rezultatele jurizarii concursului UAR de proiecte culturale si sociale 2012Va prezentam rezultatele jurizarii concursului de finantare din Fondul Timbului Arhitecturii, direct de catre UAR:
- proiecte care vizeaza obiective punctuale propuse de UAR;
- proiecte care ating obiective propuse de terti, potrivit tematicii concursului.

Rezultatele jurizarii concursului de proiecte culturale si sociale finantate prin Observatorului Urban pot fi descarcate aici.
In cadrul concursului de finantarea prin Observatorului Urban in prima faza au fost eliminate 8 proiecte care nu respectau conditiile regulamentului. In urma jurizarii alte doua proiecte au fost eliminate deoarece au obtinut sub 65 de puncte.

Contestatiile se depun in scris, la secretariatul UAR (Str. Demetru Dobrescu nr.5, sect 1, Bucuresti), pana pe 13 martie, ora 14,00.
Analiza contestatiilor va avea loc in data de 14 martie.

Alte detalii privind proiectele culturale si sociale ale Uniunii Arhitectilor din Romania aflati la tel/fax: 021.315.40.30.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc