Publicat: 14 noiembrie 2016

VERNISAJUL EXPOZITEI "SEMICENTENAR DUILIU MARCU (1966-2016), la Galeriile de Arta ale Municipiului Târgu-Jiu str. Traian nr. 27

Stimați colegi, colaboratori și prieteni, Filiala Județeană Gorj a Uniunii Arhiterților din România, Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Oltenia, în colaborare cu Universitatea de Arhitectură "Ion Mincu", București, Filiala Tgârgu-Jiu a U.A.P. din România, Primăria Municipiului Tgârgu-Jiu și C.C.D.P. "Constantin Brâncuși",

vă invită, joi 17.11.2016 ora 17.00 la VERNISAJUL EXPOZIȚEI "SEMICENTENAR DUILIU MARCU (1966-2016) - Arhitectul și profesorul Duiliu Marcu - expoziție deschisă în perioada 17.11.2016 - 01.12.2016 la Galeriile de Artă ale Municipiului Târgu-Jiu, str. Traian nr. 27.

Vă așteptăm, cu promisiunea că vom rememora importanta contribuție adusă arhitecturii românești de către arhitectul și profesorul Duiliu Marcu.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc