Publicat: 2 decembrie 2019

"Retrospectivă Serata Diplomelor 2019", miercuri 11 decembrie, ora 17.00, în Calderon 48

SERATA DIPLOMELOR vă propune un dialog între generațiile de arhitecți, între seniori și juniori. Și cum se pot face cunoscuți mai bine tinerii absolvenți decât prezentându-și ultima și cea mai complexă lucrare din timpul facultății - proiectul de diplomă. 

SERATA DIPLOMELOR vă propune un dialog între generațiile de arhitecți, între seniori și juniori. Și cum se pot face cunoscuți mai bine tinerii absolvenți decât prezentându-și ultima și cea mai complexă lucrare din timpul facultății - proiectul de diplomă. 

Pentru ediția lunii decembrie, ultima din acest an, vă propunem o intâlnire cu toți autorii proiectelor de diplomă și cu îndrumătorii lor, pe care i-ați cunoscut la edițiile precedente:

- Diplome arhitectură - Andra Șodolescu, Cristina Vatan, Sofia Dan, Muhamed-Dib Ghabrah,           

- Diplome arhitectură de interior - Daniela Simona Tugearu, Georgiana Anița, Anas Ghabrah, Gabriel-Ionuț  Mândrișcanu, Cosmin Andrei Cehan, Anamaria Barbu

- Îndrumători - arh. Georgică Mitrache și arh. Adrian Zerva, arh. Dragoș Negulescu, arh. Ionuț  Anton, arh. Ștefania Ruse, arh. Cristina Maria Chira, arh. Răzvan Luscov, arh. Dorina Onescu-Tărbujaru

Vă așteptăm în Jean-Louis Calderon nr. 48 la - „Retrospectivă Serata Diplomelor 2019”, ediția lunii decembrie.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Naţională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Naţională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediţii, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanţarea proiectelor cu caracter cultural şi social ce au ca scop susţinerea obiectivelor incluse în statutul şi strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluţii pentru un anume loc şi/sau pentru un program de arhitectură, spaţii publice, oraşe sau aşezări rurale, amenajări, design grafic etc