Publicat: 13 aprilie 2018

„Serata Diplomelor” – Diplomele șefilor de promoție UAUIM 2017, 25 aprilie, ora 17.00, în Calderon 48

SERATA DIPLOMELOR vă propune un dialog între generațiile de arhitecți, între seniori și juniori. Și cum se pot face cunoscuți mai bine tinerii absolvenți decât prezentăndu-și ultima și cea mai complexă lucrare din timpul facultății - proiectul de diplomă. 

Pentru ediția lunii aprilie vă propunem să îi cunoașteți pe șefii de an ai ultimei promoții de la UAUIM, absolvenți ai Facultății de Arhitectură și ai Facultății de Arhitectură de Interior. 

Vă așteptăm în Jean-Louis Calderon nr. 48 la „Serata Diplomelor” - Diplomele șefilor de promoție UAUIM 2017

Prezentare diplome:

Facultatea de Arhitectură - Andrei Teacă: „Integrare urbană: Ansamblu de locuințe, București”, îndrumător arh. Dan Marin

Facultatea de Arhitectură de interior - Daniela Truță: „Amenajare club de noapte”, îndrumător arh. Adina Dinescu

PARTENER: Tarkett

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc