Publicat: 29 octombrie 2019

SHARE X, Conference for Advanced Architecture

Vă invităm la SHARE X, o ediție specială a SHARE Architects, dedicată materialelor și tehnologiilor care revoluționează industria arhitecturii și construcțiilor.

SHARE X - “Conference for Advanced Architecture” va avea loc la București pe data de 14 noiembrie și va fi găzduită de Radisson Blu Hotel. Evenimentul, organizat în mod tradițional de către ABplus events în colaborare cu OAR România și UAIUM București va fi construit pe trei secțiuni: materiale inovatoare, tehnologii disruptive și arhitectura avansată a fațadelor.

Conținutul evenimentului a fost dezvoltat împreună cu invitații noștri de la The Bartlett School of Architecture, The Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC), Virtual Reality Department - Zaha Hadid Architects, LAVA Laboratory for Visionary Architecture, BuroHappold Engineering, Amman’s Center for the Study of the Built Environment (CSBE), Sanjay Puri Architects, OFIS arhitekti.

Timp de 8 ore, delegații la conferință vor participa la un program complex de evenimente: conferințe în plen ale unor speakeri de excepție, workshopuri pe teme de iluminat, concepte, materiale si tehnologii folosite în urban landscape, BIM, arhitectura wellness, expoziție de materiale inovatoare pregătită de The Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC), lansări de carți, expoziție cu noutăți în materie de produse și servicii arhitecturale.

Gazdele evenimentului, tineri arhitecți români, Vlad Țenu și Bogdan Zaha, vor avea ca invitați pe Sanjay Puri - celebrul arhitect indian, Špela Videčnik – profesor asociat la Harvard și fondator al biroului sloven OFIS , Helmut Kinzler directorul departamentului de VR al Zaha Hadid Architects, Marcos Cruz – profesor la Bartlett și director al centrului de cercetare Bio-ID , Anna Wendt – director BuroHappold Engineering, responsabil de proiectul Louvre Abu Dhabi, Sandor TSCHERSICH - Senior Architect, LAVA Laboratory for Visionary Architecture, Lara Zureikat, Jordanian landscape architect and associate director of Amman’s Center for the Study of the Built Environment (CSBE).

Informații detaliate se pot consulta la linkurile PROGRAM și SPEAKERI.

SHARE X este, fără îndoială, o oportunitate de informare și networking valoroasă pentru membrii biroului dumneavoastră.

Pentru a facilita accesul la eveniment, vă oferim două modalități de înregistrare.

Membri OAR, arhitecți cu drept de semnatură, se pot înregistra gratuit la AICI.
Arhitecții stagiari și alți membri ai echipei până în 30 de ani pot fi înregistrați cu tariful special pentru delegațiile din birourile de arhitectură (2+1 Young) AICI.

Vă așteptăm!

Cordial,

Eusebia Mindirigiu
Head of communication

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc