Publicat: 14 martie 2024

SHiLA23 / SACRED SPACES își continuă povestea, vernisaj 21 martie 2024, la Amzei Creative Corner (Piata Amzei, nr 13), ora 18.30

Fundația Archaeus are deosebita plăcere de a vă invita la deschiderea expoziției retrospective SHiLA23 / SACRED SPACES, de această dată la București! 

Pe această cale, dorim să vă mulțumim pentru suportul oferit și implicarea în programul nostru cultural, finanțat de Ordinului Arhitecților din România (prin Timbrul de Arhitectură) și co-finanțat de Uniunea Arhitecților din România.

Vernisajul va avea loc în data de 21 martie 2024, la Amzei Creative Corner (Piata Amzei, nr 13), începând cu ora 18.30. Expoziția va rămâne deschisă până la data de 31 martie 2024, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 16.00 - 19.00.

Amzei Creative Corner (Piata Amzei, nr 13) - 📌 Amzei este un demers al Cartierului Creativ – un proiect @theinstitutero, prezentat de @banca_transilvania și susținut de Primăria Sectorului 1.

Procesul creativ poate fi parcurs și în format digital - https://issuu.com/archaeusfoundation/docs/shila_2023_-_sacred_spaces, urmând să intrați în posesia unui exemplar în format printat pe perioada expoziției.

Vă trimitem atașat comunicatul de presă și bannerul de Facebook aferente evenimentului - dacă le puteți disemina în mediul online, vă mulțumim anticipat. 

Demersul bienalei continuă: am început deja să pregătim următoarea ediție a rezidenței artistice, SHiLA25, pe parcursul căreia am fi onorați să continuăm colaborarea (vom reveni cu detalii la momentul oportun).

Dar până atunci, abia așteptăm să vă avem alături de noi la Amzei Creative Corner pentru a celebra împreună reușita procesului creativ aflat în plină desfășurare! Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului - https://fb.me/e/7orsIZY9M.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc