Publicat: 23 octombrie 2018

Simpozionul și vernisajul expoziției „SOS - Culele Oltenești!”

Banca Națională a României și Uniunea Arhitecților din România vă invită la simpozionul și vernisajul expoziției „SOS – Culele Oltenești!”, organizate în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură - ediția a XIII-a 2018 sub deviza „100 de ani de arhitectură în România”.

Cuvânt de deschidere:

Vor susține alocuțiuni:

Evenimentul va avea loc marți, 30 octombrie 2018, începând cu ora 17:00 la sediul BNR, sala Mitiță Constantinescu și va fi urmat de un cocktail.

Intrarea se va face prin str. Doamnei nr. 8

Accesul la eveniment se face doar pe baza de invitatii. Pentru a va anunta participarea, va rugam sa o contactati pe dna Olimpia Sultana, 0727 617 682

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc