Publicat: 9 mai 2019

Urban Landscapes Romania

USAMV București și Business Development Group, cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la București,  au deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la lansarea inițiativei: 

Urban Landscapes Romania: Dutch-Romanian Partnership for Greener Cities 

pe 16 Mai  2019, între orele 14:30 - 16:30 

la

Sala Senat, Facultatea de Agricultură, USAMV București (Bdul Mărăști, nr. 59)

Urban Landscapes Romania este o inițiativă public-privată care are ca scop conectarea sectoarelor ornamentale din Olanda și România pentru a sprijini înverzirea zonelor urbane din România. Companiile membre sunt specializate în furnizarea întregii game de plante ornamentale alături de expertiză în proiectarea, implementarea și întreținerea de proiecte de arhitectură peisageră. Inițiativa este sprijinită de programul Parteneri pentru Afaceri Internaționale al Ministerului Afacerilor Economice din Olanda, prin Ambasada Olandei la București si susținută de instituții de prestigiu din ambele țări. Programul este dedicat promovării parteneriatelor bilaterale pe trei direcții principale: comercial, transfer de cunoștințe și sprijin instituțional.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc