Publicat: 10 iulie 2018

Uzina de apă - Suceava, caută voluntari!

Căutăm voluntari!!!

ZILELE CULTURII URBANE  la "Uzina de apă"- Suceava, ediția a VII-a cu tema: Patrimoniu arhitectural multicultural în euroregiunea de nord-est, 10-13 august

Activitatea Uzinei de Apă Suceava a început în 2011 cu o echipă de studenți de la specialități precum arhitectură, urbanism, peisagistică, arhitectură de interior și sociologie din Timișoara, București, Iași, Cluj, dar și de peste hotare. A fost un început de august efervescent și plin de creativitate. 

Anul acesta dorim să recreăm acest cadru de efervescență a ideilor și a schimbului de experiență între studenți de la diferite specialități din România, Ucraina și Republica Moldova în cadrul unui workshop. Astfel,  cautăm voluntari pentru Zilelor Culturii Urbane pe perioada 4-13 august pentru realizarea expoziției menită să prezinte conferințele pe care le vom găzdui, cât și pregătirea și ghidajul invitaților pe perioada evenimentului, 10-13 august.

Echipa de anul acesta va avea 6 membri cărora li se va asigura transportul, masa și cazarea. 

Cerințe: cunoașterea unui program de editare Photoshop și/sau Corel, limba engleză sau franceză,  laptop, . 

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră așteptăm, cu mare interes, un CV și o scrisoare de intenție (scrisoare de intenție în care să se menționeze datele de contact)pe următorea adresă de e-mail: oar_nordest@yahoo.com.

Termenul limită este 23 iulie.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc