Publicat: 30 august 2019

S-a lansat ediția 2019 a Premiilor VELUX pentru arhitecți

VELUX lansează Premiile pentru arhitecți, ediția 2019

CALL 4 Projects: Dacă ești arhitect, cu o înclinație spre lumină naturală demonstrată de proiectele tale care includ soluții VELUX - ferestre de mansardă, tuneluri solare, ferestre pentru acoperiș terasă - înscrie-te și tu!

Proiectele înscrise trebuie să conțină ferestre de mansardă și/sau tuneluri solare pentru acoperiș înclinat sau acoperiș terasă. 
Pentru participare sunt necesare: planuri, fațade, secțiuni și un scurt text descriptiv. Alte detalii, precum vizualizări 3D, fotografii sau mai multe informații nu sunt obligatorii, dar binevenite.

Premiile se oferă pentru trei categorii: “Locuințe familiale”, “Clădiri publice și rezidențiale”, “Renovare”. Proiectele trebuie să exploreze soluții unice privind felul în care lumina naturală poate influența, îmbunătăți și modela spațiul de sub acoperiș. Mai mult decât atât, ediția prezentă este o excelentă oportunitate de schimb de idei între arhitecți din toată Peninsula Balcanică.

Valoarea premiilor:
Categoria “Locuințe familiale” - 500 €
Categoria “Clădiri publice și rezidențiale” - 500 €
Categoria “Renovare” - 500 €
Categoria “Marele premiu” - 2500 € și un bilet la cea de-a 9-a ediție a Daylight Symposium, 2021

VELUX România SRL, Turnului, nr. 5, Coresi Business Park, Brașov. Tel: 0268 402 740, www.velux.rowww.mansarda-mea.rowww.facebook.com/VELUX

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc