Publicat: 21 august 2014, ultima actualizare: 22 august 2014

Anunț clinică nouă Regina Maria - Craiova

În luna iulie, rețeua privată de sănatate Regina Maria a deschis o nouă clinică la CRAIOVA, în care abonații Uniunii Arhitecților au acces. Detalii AICI

Vă reamintim că membrii UAR, abonați la serviciile oferite în rețeaua privată Regina Maria, au acces la pachetul PREMIUM. Lista analizelor și investigațiilor gratuite cuprinse în acest pachet poate fi consultată AICI

De asemenea, membrii UAR care sunt abonați au la dispoziție și un GHID AL ABONATULUI, materiale în care veți găsi informații utile despre: accesarea serviciilor, clinicile în care aveți acces, realizarea sau anularea unei programări dar și despre medicii din rețeaua Regina Maria.

ATENȚIE!

Emiterea de carduri pentru membrii UAR, se face la secretariatul din str. Dem. I. Dobrescu nr. 5, sector 1, București, cotra unei taxe de înscriere de 80 RON.

Cererile noilor solicitanți se vor face personal sau postal, la adresa mai sus menționată și vor cuprinde nume, prenume, CNP, date de contact (adresă, telefon, e-mail)

Pentru membrii familiei (doar rude de gradul I) se pot elibera, la cerere, carduri care vor facilita o reducere de 20% pentru serviciile solicitate. Taxa este de 80 ron.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Naţională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Naţională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediţii, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanţarea proiectelor cu caracter cultural şi social ce au ca scop susţinerea obiectivelor incluse în statutul şi strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluţii pentru un anume loc şi/sau pentru un program de arhitectură, spaţii publice, oraşe sau aşezări rurale, amenajări, design grafic etc