Arhiva CN 2012

Ordinea de zi a Conferintei Nationale UAR - 5 mai 2012

Regulament de organizare a alegerilor

Raport privind situatia UAR 2008-2012

PROPUNERE REVIZUIRE STATUT - 2012

CANDIDATURI DEPUSE PENTRU FORURILE DE CONDUCERE ALE UAR, LA DATA DE 19 APRILIE 2012

CN 2012: TERMENE PANA LA CARE SE ASTEAPTA REACTII DIN PARTEA MEMBRILOR

CN UAR 2012 - Consultare privind Statutul UAR si Regulamentul de organizare a alegerilor

Precizari privind Conferinta Nationala a UAR 2012: extrase din Statut si calendarul

Conferinta Nationala a UAR 2012

DOCUMENTE CN 2012

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc