Publicat: 18 ianuarie 2015, ultima actualizare: 27 ianuarie 2015

Balul Arhitecților din România - ediția 2015

Uniunea Arhitecților din România, împreună cu Ordinul Arhitecților au deosebita plăcere de a vă invita la BALUL ARHITECȚILOR 2015. Ediția de anul acesta aniversează 124 de ani de la constituirea Societății Arhitecților Români.

Evenimentul are loc pe data de 28 februarie a.c. la Restaurantul Cercului Militar Național din București, începând cu orele 20.

Având în vedere că numărul de locuri este limitat (300 de persoane) participarea la bal se va asigura în ordinea înscrierilor la Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România din str. Jean Louis Calderon, nr. 48, sector 2, București.

Înscrierile se pot face începând cu data de 20.01.2015 la tel 021.312.76.01 si 0721.130.678 (Amalia Năstase).

Pretul unui bilet este de 80 de ron pentru arhitecții pensionari/ studenti la arhitectura, 150 ron pentru arhitectii activi și 200 ron pentru invitații acestora (care nu sunt arhitecți).

Participanții din afara Bucureștiului vor achita biletul la fața locului însă numai pe baza unei rezervări prealabile și a unei confirmări ferme de participare transmisa până la data de 25 FEBRUARIE!

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc