Concurs national pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta Romania la cea de-a 13-a editie a Expozitiei Internationale de Arhitectura - la Biennale di Venezia

Va reamintim ca inscrierea si predarea documentatiilor se va face la sediul Uniunii Arhitectilor din Romania, Str. Jean Louis Calderon nr.48, sector 2, cod 020038, Bucuresti, in data de 23 aprilie 2012 pana, cel tarziu, la ora 17.00.

"IV.2. Inscrierea la Concurs se va realiza fara taxa, prin depunerea documentatiilor la sediul Uniunii Arhitectilor din Romania din strada Jean Louis Calderon nr. 48, sector 2, cod 020038, Bucuresti, sau prin transmiterea acestora prin posta la aceeasi adresa. Documentatiile transmise prin e-mail sau fax, cele incomplete, cele care nu respecta cerintele impuse de organizatori sau cele care vor ajunge la U.A.R. la o data ulterioara datei de 23 aprilie (ora 17:00), indiferent de modalitatea de transmitere, nu vor fi luate in considerare"
Click aici pentru TEMA COMPLETA.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc