Procedura de înscriere în UAR

Pentru înscrierea în Uniunea Arhitecților din România, este necesară întocmirea unui dosar care să conțină următoarele documente:

Pentru înscrierea în Uniunea Arhitecților din România, este necesară întocmirea unui dosar care să conțină următoarele documente:

Dosarul complet trebuie trimis, după aprobare în Colegiul Director al structurii teritoriale, la Secretariatul Comisiei Organizatorice a UAR pe adresa: 
str. Jean Louis Calderon, nr. 48, sectorul 2, cod 020038, București,
pentru a se întocmi raportul de propunere spre confirmare Comisiei Senatului U.A.R.

Pentru arhitectii / conductorii arhitecți, cuantumul taxei de înscriere în U.A.R. va fi după cum urmează:

La înscriere se achita taxa aferenta plus cotizatia pe anul in curs.

Cotizatia anuala este de 420 lei; in situatia in care cotizatia se achita pana la data de 30 aprilie, se beneficiaza de o reducere de 70 lei.

După aprobare în Colegiul Director al structurii teritoriale, cererea si fotografiile se trimit Secretariatului Comisiei Organizatorice a UAR pe adresa:
- str. Jean Louis Calderon, nr. 48, sectorul 2, cod 020038, București,
pentru a se întocmi raportul de propunere spre confirmare Comisiei Senatului U.A.R.

Vicepreședinte UAR,
Coordonator Comisia pentru Organizare (CO)
Anton Staicu

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Naţională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Naţională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediţii, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanţarea proiectelor cu caracter cultural şi social ce au ca scop susţinerea obiectivelor incluse în statutul şi strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluţii pentru un anume loc şi/sau pentru un program de arhitectură, spaţii publice, oraşe sau aşezări rurale, amenajări, design grafic etc