Publicat: 3 decembrie 2019

Light+building, Festivalul luminii la Frankfurt, 8-13 martie 2020, la Messe Frankfurt

.

LUMINALE 2020

Festivalul luminii la Frankfurt, bienala dedicată culturii iluminatului va duce evenimentul în spațiul public, unde circa 100 de evenimente dedicate iluminatului vor fi programate zilnic în cele 6 zile de desfășurare a Light+Building. În perioada 12-15 martie 2020, Luminale va avea loc pentru a zecea oară la Frankfurt și Offenbach. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=703537890081767&id=304245390011021

Și, pentru prima dată, de joi până duminică, dincolo de durata Light + Building (8 - 13 martie 2020), cel mai important târg mondial pentru tehnologii de iluminat și construcții. 

Pentru 2020, Luminale oferă o nouă rampă de lansare pentru lucrări artistice cu accentul tematic „Digital Romantic”, încercând să răspundă la întrebarea: Cum pot fi integrate digitalul și romantismul în oraș?

https://www.luminale.de/en/startseite/

https://www.luminale.de/en/m/die-luminale/

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/press/press-releases/luminale/luminale-2020-open-call-press.html

Light+Building - se mișcă

Aveți chef de Light + Building 2020, vreți să participați la cel mai important târg mondial pentru tehnologii de iluminat și construcții? 

Fiți la curent temele și tendințele evenimentului aniversar ce are ca motto: Connecting. Pioneering. Fascinating. 

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/programme-events/topthemes.html

https://www.facebook.com/light.building/videos/768008443649339/

Light+Building, va avea loc la Frankfurt în perioada 8 și 13 martie 2020, Messe Frankfurt va organiza a 21-a ediție a expoziției Light+Building, devenită un adevărat reper pentru industria ingineriei electrice a clădirilor. Este hotspot-ul industriei pentru arhitecți, designeri, comercianți, al noilor soluții pentru infrastructura electrică din clădiri și pe clădiri în sectorul imobiliar din întreaga lume.

Expoziția LIGHT+BUILDING se va concentra pe tendințele și evoluțiile actuale din domeniul iluminatului tehnic împreună cu dezvoltările din ingineria serviciilor pentru clădiri, astfel că expozanții din cadrul Light+Building vor oferi un spectacol impresionant al tehnologiilor de mâine.

Pe parcursul existenței sale de două decenii – a cunoscut și cunoaște o dezvoltare continuă iar expoziția de la Frankfurt a reușit să fie platforma ideală de comunicare dintre marii jucători ai pieței de iluminat și beneficiari. În prezent, sub umbrela Light+Building se desfășoară un mare număr de astfel de evenimente în mai multe capitale economice de pe toate continentele, făcând din acest târg un proiect global. Un mare număr de conferințe și forumuri dedicate pe diverse teme vor fi de asemenea programate în timpul expoziției.

Expozanții internaționali profită de cel mai important târg dedicat iluminatului, din Frankfurt pe Main pentru a-și prezenta produsele inovatoare și soluțiile de conectivitate pentru vizitatorii internaționali. Cea mai recentă ediție, cea din 2018 a Light+Building desfășurată la Frankfurt a înregistrat 2.719 expozanți și 220.964 de vizitatori din 65 de țări.

Comunicate de presă și imagini:

www.light-building.com/press

www.intersec-building.com/press

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc